New Beetle CUP 222 PDF Print E-mail
 2007m. rudenį įsigyjome New Beetle CUP automobilį. Iki 2008m. Omnitel 1000 km. lenktynių buvo atlikti automobilio kėbulo tvarkymo ir tobulinimo darbai – perdažėme į mūsų labai mėgstamą žalią (o gal geltoną?) spalvą,  visa tai atlikome savo jėgomis. Nepaisant to, kad automobilis yra specialiai ruoštas New Beetle CUP lenktynėms, mes radome dar ką patobulinti ir automobilio svori sumažinome 60kg.
Skaityti toliau...
 
Volkswagen TS4 PDF Print E-mail

 Projektą, pavadintą Volkswagen TS4, sugalvojo ir įgyvendino vilnietis Rimas(222). 

Skaityti toliau...
 
Golf VR6 PDF Print E-mail
 

222 klubo nariai anksčiau yra dalyvavę Horn Grand Prix 1003 km lenktynėse, kuriose atstovavo kitus klubus arba komandas. 2006m. kilo idėja sukurti savo komandą ir paruošti šioms lenktynėms automobilį.
(Nuo 2009 pavasario, su  Golf VR6 lenktyniauja Mindaugas Šurna ir Jonas Šurna) 

 

Skaityti toliau...
 
Audi S2 PDF Print E-mail
 Šio automobilio istorija prasidėjo senokai, 2001 metais. Praėjo daug laiko, kol jis buvo parodytas publikai. Tai automobilis, kuris nuo pat pradžių buvo ruoštas būtent "dragrace" lenktynėms. Audi S2 pasirinktas neatsitiktinai, tai buvo jau nebe pirmas toks automobilis, patekęs į mūsų rankas, todėl puikiai žinojome ir jo galimybes, ir trūkumus.  
Skaityti toliau...
 
Golf S2 PDF Print E-mail
 Beprotiškas 222 klubo projektas - Golf mk2 su S2 varikliu, skirtas "drag" lenktynėms 
Skaityti toliau...
 
Audi S3 PDF Print E-mail
 Tai “Melgos” sportinis automobilis prie kurio ruošimo prisidėjo 222 klubas. Automobilis paruoštas žiedinėms lenktynėms.
Šis 2001m. automobilis turi standartinį 1,8T variklį, ir yra varomas visais keturiais ratais. Standartinis variklio galingumas - 209AG. 
Skaityti toliau...